Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Naša mala klinika
Dnevnik guruja
Komentarji:   7 08.11.2006

veterina

Tole mi je pravkar poslal Žiga. Zanimivo, mar ne? Včasih za živali poskrbimo bolje, kot za ljudi. Če potencialnim kupcem za začetek ponudite nekaj brezplačno, ne boste naredili napake. K novemu dekletu tudi pridemo z rožami ...


Dodaj komentar


Komentarji:

08.11.2006 @ 11:48 e-sociolog
Če se tvoj ljubljenček ne hrani s sladkarijami in mastno hrano, če ne kadi cigaret ali cigaret, če nima prekomerne teže in če se redno giblje v naravi in če ni zelo zelo star, potem ni prav verjetno, da je kaj narobe z njegovim srcem in ožiljem. Preventivni pregled pa gotovo ne škodi. ;)

P.s.: Me prav zanima, koliko psičkov in mačkov ima tovrstne probleme in zakaj. In ali imajo morda tudi problem z jetri, ker se prehranjujejo večinoma z umetno hrano.
09.11.2006 @ 03:16 Lovro
Dober veterinar se predstavi, vam razkaže kliniko, kjer bi "lahko operiral tudi vas", tako je namreč čisto in poskrbljeno za red, še kaj brezplačno pogleda, ko ste že tam... najde in odpravi kakšno drugo težavo vašega ljubljenčka (bolhe) - tokrat "AntiBolhaSpray" gratis, spomni na obvezno cepljenje, preveri, če ga vaš ima, če je vse v redu vseeno obvezno pusti vizitko ter morda še (svojo ali asistentovo) mobitel številko za nujne primere (iz sobote na nedeljo ponoči vaš pes npr. bruha., ne veste, kaj bi...), sploh pa smo ga lahko "brezplačno" vprašali še kaj (recimo, kako psa "pripraviti" na prihajajočo zimo, se dobijo kakšni vitamini za večjo odpornost?), je dobro, če kdaj poje piškot pri mizi, pa kdaj bo akcija za kanarčka, mačko, modrega dirkača in še kaj (vse to imajo namreč pri hiši, sploh pa jo zanima, zakaj mačka njene mame miš ulovi in je ne požre, ampak jo pusti lepo pred vrati, na to vprašanje res ne ve odgovora, morda je res kriv Whiskas, kot trdi njena kolegica, ki zatrjuje, da je mačka verjetno samo razvajena). Seveda vljudno razlaga in najavi akcijo "1x brezplačno pranje" za naslednji mesec... Samska ženska s psom ima mogoče še kakšno drugo idejo, pa se zanima, če je doktor poročen, pa, če si rad za vsako stvar vzame čas, pa kako, da uživa prav v tem delu,... tu mu pusti že svojo vizitko s povabilom na kavico... Važno da ljudje pridejo in če je dober komunikator, bodo ljudje prišli večkrat po nasvet, ko pa bo čas za cepljenje, jim pošlje SMS ali mail obvestilo brez obveznosti... In joj, ko se vrneš domov, se spomneš, da te še vedno zanima, če je res, da svizec zavija čokolado (točno veš, katero, pobrskaj po spominu). Ker si pozabil, imaš spet razlog, da prijaznega doktorja vprašaš, morda bo spet tako prijazen in ti to povedal "brezplačno" že po telefonu, vendar veš, kje ga najdeš, ko ga potrebuješ...

P.S.: Če zaključim v stilu ala A. Lisac:
jaz točno vem, pri katerem vulkanizerju bom tudi letos zamenjal gume svojega avtomobila... in še: potegnite iz tega nekaj tudi za vaš posel ter: preverjeno deluje v Sloveniji! Kdor trdi drugače, sploh še ni nič testiral! Zaključek ene dobre reklame na italijanski TV pred 15. leti, o kateri se govori še danes je bil tak, da je gospod v spotu izjavil: pa kaj vi mislite, da sem jaz Božiček?
09.11.2006 @ 13:09 Damjan
Menim, da ima mnogo psov probleme s srcem. Tudi pri psih je namreč industrijska mesna hrana rizični faktor za srčnožilne in mnoge ostale bolezni.

Na srečo v Sloveniji že obstaja tudi vegetarijanska hrana za pse in mačke in po besedah lastnikov vegetarijanskih psov in mačk so te živali veliko bolj zdrave in miroljubne kot njihovi mesojedi pasji in mačji vrstniki.
09.11.2006 @ 14:47 Muri
Zakaj mačke puščajo mrtve miše pred vrati?
Mačka ulovljen plen praviloma pojejo. Včasih pa se jim njihov lastnik zasmili, ker ta nikoli nič ne ujame. Zato mu prinesejo priboljšek. Pa tudi rade se pohvalijo, kaj so ujele. :)
10.11.2006 @ 08:44 Anita
Se strinjam z Damjanom, tudi naši mali prijatelji obolevajo za istimi boleznimi kot ljudje. Sama poznam kar nekaj skrbnikov mačk in psov, ki jih prehranjujejo z vegetarijansko hrano in njihovo zdravstveno stanje je veliko boljše.
10.11.2006 @ 08:49 Aleš Lisac
Damjan in Anita ... Vidva ga pa pihneta ... Vegetarijanska hrana za pse in mačke. Duhovito. Naslednji so pa levi in tigri, a ne? Tole z vegetarijanstvom je tudi en dober marketinški primer - se bom tudi o tem enkrat razpisal. Pa ne biti hudi, če se z vašimi komentarji ne strinjam - tudi od vaš dragi cenjeni bralci, ne pričakujem, da se z gurujem vedno strinjate. LP :)
27.12.2006 @ 04:35 Daša
Ja, tudi jaz se ravno ne strinjam z Damjanom in Anito. In prav tako ne s tem, da je briketirana hrana "umetna in industrijska". Ja, odvisno, kakšno kvaliteto kupiš in kakšne sestavine so zajete v hrano. Velikokrat pri kuhani hrani ne zajamemo vsega, kar pes/mačka potrebujeta in naredimo več škode. In prav tako, če se prehranjujeta z vegi hrano, ne pomeni, da bosta manj "krvoločna" - vse je odvisno od vzgoje.

Ja, veliko mačkov in psov ima tovrstne probleme (nekvalitetna prehrane, dednost, stres...)

Podobna marketinška poteza je na primer tudi diferenciacija izdelkov (hrana za bokserje, hrana za nemške ovčarje,...) En žakelj s sestavinami za velike pasme bi bil popolnoma dovolj (ok, poleg drugih okusov). No, pa smo že spet pri "čimboljši ponudbi kupcem"...
na vrh