Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Romunija 1994
Obujamo spomine
Komentarji:   3 02.05.2008

Tale skuter je bil pred dnevi parkiran pod našim blokom. Mario Cales, srečno pot do Pekinga. Verjetno bo pred prečkanjem kitajske meje s skuterja izginil napis »Free Tibet«. :)

skuter

Prilagam še eno svojo fotografijo za v rubriko »obujanje spominonv«. Fotografija je nastala na službeni poti po Romuniji.

romunija

Verjeli ali ne, ampak vsaj leta 1994 v Romuniji niso imeli vinjet, pa tudi cestnine niso pobirali. In tudi radarskih zased ni bilo ... Avto, ki ga vidite na sliki, se nikoli  ni vrnil v Slovenijo. Verjeli ali ne ... ukradli so nam ga v Bolgariji. :)

Marketinški, managerski nauk tega zapisa? Na daljavo se uspešnega posla ne da voditi. Če odpiraš podjetje v tujini, moraš biti tam osebno prisoten. Vsaj nekaj časa. In izbrati moraš zanesljive partnerje. Pot do uspeha je včasih težka, včasih tudi blatna :)


Komentarji:

02.05.2008 @ 11:26 Srečko
"Pot do uspeha je včasih težka, včasih tudi blatna :)"
To se pa več kot strinjam z vami, g. Aleš! Le da nekateri tega ne poskusijo... Rekel bi, da niste ravno med njimi... :-)))))
02.05.2008 @ 11:51 Aleš Lisac
Tako je Srečko. Običajno si je, če želiš, da projekt uspe, potrebno "umazati roke". Potrebno je biti zraven. Podrobnosti so pomembne. Tistega česar ne kontroliraš, ne nadziraš ... NIMAŠ.
10.05.2008 @ 23:07 K*
hmm... očitno živiva v istem bloku :)
sm bla js tista, ki ga je nahranila, in odstopla postlo...
Super dečko in upam da mu podvig uspe!!!
na vrh