Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Šaro ima novo ovratnico
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 01.04.2008

Šaro ima novo ovratnico in nov povodec, njegov lastnik pa nov obesek za ključe. Vse ročno izdelano. Šaro je vesel. Dolgih sprehodov še najbolj, pa tudi ovratnica mu je všeč. Sicer to ni ravno tip psa, ki bi se razumel na visoko modo, ampak dobro izdelana in podložena ovratnica se dobro prileže tudi takšnemu karakterju, kot je Šaro.

saro1

Poiskati pravo tržno nišo, to je tisto, kar prinaša uspeh pri prodaji. Izdelovati in prodajati prestižne ovratnice in povodce za pse? Zakaj pa ne! Lastniki živali so itak nori na svoje ljubjenčke. In za svoje ljubljenčke so pripravljeni seči v žep. Samo pravo stvar jim morate ponuditi.

Imate psa in še nima MODNEGA povodca? Kaj čakate? http://www.petiitpethaus.com/ A kdo, da je Šaro? Ja kuža, ki ga guru sprehaja vsako nedeljo. :)


Dodaj komentar


Komentarji:

02.04.2008 @ 15:05 Barney
Meni pa je na njihovi spletni strani najbolj všeč tole:
Še več! Za vas jo bomo prav posebej sešili "Po naročilu" in merah.
02.04.2008 @ 17:28 ervinator
Če kupite ta teden, pa prejmete še čokolado za pse! :)
04.04.2008 @ 22:56 Mak
Nedeljski sprehodi s sosedovim psom, pohvalno, tudi sam se ukvarjam s tem :)

P.S.
Mojemu je ime As
na vrh