Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Marketinški lažnivci
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 14.01.2008

V Večeru so danes objavili mojo kolumno z zgornjim naslovom. Če vas zanima, kliknite:  http://www.vecer.si/clanek2008011405283885
 


Dodaj komentar


Komentarji:

17.01.2008 @ 01:55 Anže Žnidaršič
Dobra knjiga oz. zame audiobook, sem trenutno ravno nekje na polovici.

Najbolje izpade, ko poslušaš v avtu in reče "close your eyes and imagine.. DON'T CLOSE YOUR EYES YOU'RE DRIVING!" :)

Tudi The Dip je kul od Setha, zelo kratka.
17.01.2008 @ 07:30 biokmetovalec
Tudi o ostankih pesticidov v živilih na Zvezi potrošnikov raje modro molčijo.

Da ne omenjam zloženke o gensko spremenjenih organizmih, ki so jo izdali skupaj z Ministrstvom za kmetijstvo. V slednji niti z besedico niso omenjena že znana dejstva o nevarnosti GSO za naravo in človeka.

Prav zares pravi "marketinški lažnivci".
18.01.2008 @ 23:48 Zvoni
ufffff!!! Kar se tiče predavanja vse ok. V bistvu je bilo nekaj stvari starih in že povedanih, ampak ja, za veliko večino verjetno novih.... Vrsta za brezplačne knjige pa je bila grozeča na trenutke sem se ustrašila, da bi se ponovila Lipa:-). Čestitke za tako množično predavanje.l.p.
na vrh