Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Zimske gume
Obujamo spomine
Komentarji:   4 19.11.2007

Zopet obujam avtomobilistične spomine. Verjetno vam je bil wartburg 353W, ki sem ga opisal zadnjič, všeč. Kaj pa pravite na tole zastavo 1300?

zastava1300

Posnetek je nastal nekje v Španiji, pred davnimi leti … Prava »machina sportiva«, mar ne? Avto je bil opremljen z zimskimi gumami. Za letne ni bilo denarja.

A kako smo se lahko zagozdili sredi plaže? Eh, jaz sem mislil, da se da z zimskimi gumami voziti po mivki. Pa ni šlo. No, od takrat naprej vem.

Sicer pa je bila zastava 1300 zelo napreden avto. Disk zavore so bile recimo na vseh štirih kolesih. Tako napredna ni recimo niti laguna letnik 2001, ki jo imamo v našem podjetju. Laguna ima na zadnjih kolesih namreč bobne.

Z zastavo smo se trije prijatelji odpravili v Maroko. Prišli smo do Gibraltarja, v Maroko pa nas na našo srečo niso spustili. Avto nas je brez večjih težav pripeljal nazaj v Ljubljano. V Andori smo sicer popravljali sklopko, v Avstriji menjali gumo, v Italiji pa so nam odpovedale luči in delno nam je odpadel izpuh. Sicer pa brez problemov. Povprečna poraba: 10 litrov bencina na 100 kilometrov. Emisija C02? Kdo bi vedel …

Odličen avto, ne glede na to, kaj si mislite.


Komentarji:

19.11.2007 @ 23:18 Aleš Lisac
A zakaj je stransko okence razbito? :) Pokvarilo se nam je centralno zaklepanje, pa smo vrata odprli tako, da smo razbili okence ...
20.11.2007 @ 08:31 evelina
nauk?
Bi rekla, da je važen namen izleta in ne pot?
Ali pa vse se da če se hoče?
(sicer pa lepota Španije vse odtehta, kajne?)
20.11.2007 @ 10:18 Saso 2
V primerjavi z nekaterimi novimi avtomobili je tale spisek okvar zelo kratek :)
08.12.2007 @ 20:28 Marjana
...ni kaj misliti, fanta, vajo je treba ponoviti !!...
na vrh