Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Vajenka
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 04.11.2007

Seminarji so odlična zadeva. Ker so bližnjica do znanja. Pa ne gre samo za znanje. Na seminarjih lahko srečaš podobno misleče ljudi, celo skleneš kakšen posel.

kristi_frank

Kaj mislite kdo je dekle na sliki?

Tudi ona se zaveda, da je znanje o marketingu zlata vredno. Zato je tudi prišla na marketinški seminar. Očitno jo je Donald Trump naučil, da se v znanje splača vlagati. Tisto, kar imaš v glavi ti ne more vzeti nihče.


Kristi Frank je prišla kar daleč v prvi in seveda najbolj gledani seriji »The Apprentice«. Žal je iz ust Donalda Trumpa slišala tudi: »You are fired!«.

Ampak že to, da je prišla v serijo (prijavljenih je bilo skoraj milijon kandidatov) in kar dolgo ostala v igri, je uspeh. Se spomnite Krist Frank? Nastopala je v prvi seriji The Apprentice. Serija v kateri je na koncu zmagal Bill Rancic.

Ker sva bila s Kristi ravno na istem seminarju, sem izkoristil priložnost in z njo malo poklepetal. Kristi je podjetnica, solastnica restavracije v Santa Monici.

Če neskromno primerjam državno prvenstvo v direktnem marketingu in The Apprentice, potem je med obema tekmovanjema vsaj ena velika razlika. Na državnem prvenstvu v direktnem marketingu zmagovalca ne določi žirija. Jaz na rezultat ne morem vplivati.

Donald Trump pa si svojega vajenca seveda izbere sam.

Dodaj komentar


Komentarji:

04.11.2007 @ 19:56 Lidija
Pri seriji "The Apprentice" je upoštevan še faktor potenciala, ki ga Trump vidi v kandidatu. Vidi, kdo se lahko še razvije in kdo nima dovolj potenciala - torej so možni popravni izpiti, ki jih pri DPVDM ni. Tu odloča že osvojeno znanje, ki daje takojšnje, dokončne rezultate. Bolj pravičen, a tudi bolj neusmiljen boj, ki ne dopušča napak. :)
04.11.2007 @ 20:02 Aleš Lisac
Seveda pa se lahko na državno prvenstvo prijaviš vsako leto. Tako, kot na ostala športna tekmovanja. In prvo leto nabiraš izkušnje, v petem letu pa zmagaš ... :)
04.11.2007 @ 20:36 Lidija
Hehe to so mi na ALU-ju tudi rekli :) A ker rada svoje cilje hitreje dosežem...se zdaj raje že ob prvi priložnosti maksimalno potrudim in upam na najboljše... ;)
05.11.2007 @ 17:25 Mimi
Hmmmm, luštna punca. G. Lisac a sta izmenjala kontakte? :D
na vrh