Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Dinozavri so se izvalili!
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 09.08.2007

Naši dinozavri so se izvalili. Sinova sta proces z zanimanjem opazovala. Radovednost je huda reč ... V prodaji se na radovednost splača igrati. Čisto navadna gumijasta igračka, je zato, ker so jo zapakirali v jajce, postala nekaj posebnega. Nekaj kar se bo otrokom vtisnilo v spomin, nekaj kar so lahko zaračunali dražje. Slikice na naslednji strani.


dino1

Začelo se je z nekaj razpokami.

dino2

Nato je ven pokukal prvi.

dino3

Na koncu pa je zadevo zmagoslavno v svoje roke vzel moj sin.

Dodaj komentar


Komentarji:

09.08.2007 @ 10:43 Aleš Lisac
Upam, da ste spregledali komentar št. 6 pri prejšnjem zapisu. Dva vica, eden malo vulgaren ...
09.08.2007 @ 22:04 Lidija
Ta igračka mi deluje na novejšo verzijo Kinder jajčk :) No vsaj sama sem bila v otroških letih vsa navdušena na to, kakšno presenečenje me čaka v jajčku :), tako da če bodo v teh jajčkih različne igračke, bo po moje kar zanimivo za otroke :)
na vrh