Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Miss Natura 1987
Dnevnik guruja
Komentarji:   9 17.07.2007

Kaj dela Aleš na Poljskem se sprašujete, mar ne?

Pripravljam vse potrebno za otvoritev največjega vodnega parka na Poljskem. Danes je tak vroč dan, da mi je res žal, da nismo že odprli ... No, saj bomo kmalu. Takrat bo za meščane Lodza velik dan. Spet se bodo lahko zabavali v vodi. Poljaki, se do morja vozijo najmanj 7 ur ...

Slovenci nimamo enega samega razloga za jamranje. Živimo v najlepši državi na svetu in vsak dan nam gre bolje!

Evo ene slikice, tako malo za hec. Da vidite, kako je bilo na izboru za "Miss Natura 1987" v mestu Lodz na Poljskem. Na naslednji strani seveda ... če ste stari več kot 18 let ... :) 


missnatura

Stare slike imajo svoj čar, mar ne? Foto: J. Kubik

fala

Kopalcev je bilo včasih dovolj, moja naloga je, da jih pripeljem tudi na nov objekt.

Pa prepričati jih moram, da se splača pogosto vračati, pa pri vsakem obisku jim moram vzeti dovolj denarja, da se bo vse skupaj izplačalo. In ponuditi jim moramo storitev, ki ji ne bo para. Lepa in zahtevna naloga.

Komentarji:

17.07.2007 @ 15:14 silvestre
Ja, stare slike imajo svoj grmičast čar... :)
17.07.2007 @ 15:29 Primoz
Včasih smo se morali moški potruditi, da smo videli kakšen popek. Danes, ga kaže že vsaka (tudi tiste, ki bi ga morale skriti). Pot do grmičkov pa tudi ni bila tako lahka, kot je menda danes, ko so vse po brazilsko urejene. Ja, časi se spreminjajo, potrošnice pa tudi.
17.07.2007 @ 22:03 Biokmetovalec
Ne morem si kaj, da ne bi tudi tukaj nekaj zapisal.

Saj je tudi tole popolnoma naravno - bio:))

Ko je bila moja nečakinja Nežka stara nekaj let, je v vrtcu recitirala pesmico o ptičku.

Tako nekako:

Na vrtu je drmicet (grmiček)
v drmictu poje pticet (ptiček).

Lepo je poslušati ptičke, ko pojejo.

Kako pa se počuti ptiček, ko poje v grmičku...:))

Malo za šalo, pa še nekaj zares. O goloti.

Zakaj nas je večino ljudi sram, če nas drugi vidijo nage?

Zakaj smo se pustili prepričati ljudem okrog nas, da je telo potrebno skriti?

Pozabili smo, da je telo kot obleka, ki jo odvržemo, ko je ne rabimo več.

Ne zavedamo se, da je naše telo nekaj tako čudovitega, da ga res ne bi bilo potrebno skrivati.

Prepričanja pač. Takšno je življenje.
18.07.2007 @ 13:37 Zvoni
uf, res sem zadovoljna in hvaležna, da živim v sedanjem času, ko so v modi precej suhe ženske, to podpiram; če bi bila taka kot te ali pa recimo dimenzije Marilyin Monroe bi se kar ubila. Je pa res, da je zanimivo gledat stare slike in razmišljati kako se časi spreminjajo na bolje :-)
18.07.2007 @ 15:44 Aleš Lisac
Zvoni, ne pretiravajte. Tele na sliki pa res niso debele. Sicer pa preberite enega mojih naslednjih zapisov z naslovom "Debele riti". :) lp
Aleš
18.07.2007 @ 21:14 evelina
hej kolegi ste opazili kje (in kako) so napisane tekmovalne številke? vidno na mestu ki res pritegne pozornost...
18.07.2007 @ 23:29 Zvoni
Gledano s strani povprečnega osebka moškega spola so "ta prave", sexi ravno prav obdarjene. Ampak pravi poznavalci ženske lepote, tukaj gre za izražanje mojega mnenja, mi bodo zatrdili da so najbolj ljubke ženske v stilu Twiggy in niti grama več. Ampak ja, lepota in s tem povezani kilogramčki, vse je relativno. Ampak človeško telo ne potrebuje odvečne maščobe, ampak ravno prav; to pomeni da bi morali biti vsi suhi.
19.07.2007 @ 10:18 Lidija
Še en dokaz, da golota zaslepi današnjega človeka :) Ni nihče opazil, da je Aleš govoril pravzaprav o odprtju vodnega parka na Poljskem? :)))
Hehe kopalcev je bilo res veliko in verjamem, da jih bo še več v novem kompleksu :)
20.07.2007 @ 09:03 Aleš Lisac
Pravkar pogledal statistike mojega spletnega dnevnika. Slika golih poljskih lepotic, je bila v zadnjem časau največkrat pogledana slika ... :)
na vrh