Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Vizualizacija
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   2 26.10.2006

Vizualizacija?

mazda za prvaka

Cilj mora biti jasen. Natančno moramo vedeti, kaj si želimo doseči. Danes se je nekaj prijavljenih na državno prvenstvo v direktnem marketingu usedlo v mazdo MX5.


Vizualizacija?

Cilj mora biti jasen. Natančno moramo vedeti, kaj si želimo doseči. Danes se je nekaj prijavljenih na državno prvenstvo v direktnem marketingu usedlo v mazdo MX5.

Tako, da vidijo. Da preverijo, kakšen bo občutek aprila prihodnje leto, ko bom enemu izmed njih izročil ključ.

Ključ moje mazde …

Me prav zanima, kdo od vas (moških ) bi posodil svoj avto nekomu za pol leta? Si predstavljate, da ključ svoje ljubljene igračke posodite nekomu za 6 mesecev?
In to ravno v najlepšem času, ko je vreme primerno za zgoraj brez …

Strašno.

Vendar si tisti, ki bo zmagal, ključ zasluži. Hudo mi bo. Po drugi strani bom pa zelo vesel. Ključ bo namreč šel v prave roke. Ponosen sem, da ne morem vplivati na to, kdo bo na koncu zmagal.

Dodaj komentar


Komentarji:

27.10.2006 @ 00:31 Aleš Furlan
Tale fotografija je pa zelo verjetno iz včerajšnjega sejma Kariera 06, kjer ste se tudi sami predstavljali. Glede na vašo dosedanjo uspešno pot bi bilo na takem dogodku v obliki predavanja zanimivo slišati tudi zgodbo vaše poslovne poti g. Lisac. Morda prihodnje leto?
27.10.2006 @ 08:40 Dejan
Hehe, tole sem pa jest. Še dobr, da se me ne vidi dobro =)
na vrh