Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kaj sem delal danes?
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 19.06.2007
Kako je in kako še bo potekal moj današnji urnik? Hm ... koga to sploh zanima? No, nekateri ste si zaželeli, da od časa do časa opišem svoj delovni dan. Pa naj bo.

Po zajtrku ob 7.30 peljal sina v vrtec. Potem do 10.30 sestanki v podjetju in odgovarjanje na elektronsko pošto. Med 11. in 13. uro dva zagovora diplomskih nalog. Dve desetki! Pri eni diplomi sem bil mentor, pri drugi pa predsednik komisije. Ena diploma je bila na temo prodaje ženskega spodnjega perila, druga pa na temo TV Pika.

kolo

Potem s prevoznim sredstvom dneva, na kosilo z bivšim sodelavcem iz Dela revij. Nato pa spet pisarna, telefoni, pošta, pisanje bloga. Zvečer pa večerja z Draytonom Birdom. Skratka guru danes ni delal nič posebnega.

final

Med pošto pravkar odkril tole kuverto. Že od marca ne plačujem več naročnine na Executive Book Summmaries. Pozabil ... Ampak oni niso pozabili. In tudi prenehali mi niso pošiljati povzetkov knjig. In grem stavit, da tole v resnici ni zadnji "opomin". Zelo dobro se zavedajo, da se dobre stare stranke ne izplača izgubiti. Zato, me bodo še dolgo spominjali, da se mi splača obnoviti naročnino. Večina prodajalcev pusti stranke preprosto odditi. Dobri prodajalci poizkušajo stranke zadržati ... Je ceneje kot se truditi pridobiti nove stranke!

Dodaj komentar


Komentarji:

20.06.2007 @ 04:27 Lovro
Povejte ta zadnji stavek kolegicam na Diner s Clubu! Kljub temu, da sem jih dobro promoviral, resda vcasih pozno placal, ampak poravnal vse obveznosti, so me pustili oditi... Žal... Mislim, da se tudi meni lahko zahvalijo, da so imeli denar za placilo obiska Naomi Campbell v Sloveniji. Verjetno ste seznanjeni s honorarjem, ki ga je odnesla za par ur pri nas... Niso znali cenit, da je bila to moja edina placilna kartica v življenju in da sem dopolnil 10 let clanstva (z mesecnim prometom tudi do 100.000 SIT in vec, res pa ne vem koliko od tega pac oni dobijo). Vse skupaj pa so zakuhali slovenski podjetniki, ki se ne držijo dogovorjenih rokov placil, o tem je iz svojih dolgoletnih izkušenj že govorila tudi Anja Rupel... Fak, vcasih se res znam razjezit, menda je dobro za živce... Pozdrav vsem!
20.06.2007 @ 08:44 Biokmetovalec
Zanimivo. Ugotavljam, da se delovni dan marketinškega guruja bistveno ne razlikuje od delovnega dne biokmetovalca;)

Včeraj zjutraj imel sestanek s kumaricami, danes zjutraj z vinsko trto, prevozno sredstvo dneva so noge...

Tudi s fakulteto sodelujem - pri nas imajo študentje poskuse bio pridelave zelenjave.

In tudi meni se zgodi, da kakšno nepomembno reč pozabim plačati.

Upam le, da marketinški guru pri svojem delu neskončno uživa! To je v življenju najpomembneje.

Resno mislim.

Še bolj pomembno, kot znati prodajati, je to, da odkriješ svoje poslanstvo in ga spremeniš v svoj poklic.

Aleš, tudi danes si naredite prijeten dan!
20.06.2007 @ 09:19 evelina
ja opomini so pa res nemarna stvar. Tud k meni kdaj pa kdaj zaidejo. Ne vem zakaj je včasih tako težko plačati položnice, mogoče zgolj iz narave. Ampak sem odkrila čim prej plačaš bolje je. (je pa zlo fajn knjiga na to temo; bogati očka, revni očka!)

jaoj sam tale opomin pa res zgleda grozljivo, da ja TAKOJ vidiš;)

ps: aleš, zakaj nas ne bi zanimalo o Vašem dnevu? Sploh pa tak dinamični dan, kot je bil ta.
Konec koncev vsakdan zvemo kaj novega.
21.06.2007 @ 14:31 Saška
Aleš, Bogati očka, revni očka? :)
za vse ostale: To je malce internega štosiranja in moje navihanosti,
Sicer pa Evelina, nisi nikoli opazila, da je založnik te knjige podjetje Lisac & Lisac?
21.06.2007 @ 16:28 evelina
ah vem vem kdo je založnik, sam povedala sem še širši publiki za dobro knjigo..
na vrh