Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj 5 kilogramov manj v petih dneh ...
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 05.05.2007

Eden najboljših copywriterjev v ZDA …

Spet ena na temo, če se ne hvališ sam, te tudi drugi ne bodo. Pogovarjal sem se Stevom Wrexlerjem, ki trdi, da je eden od najboljših ameriških tekstopiscev. No, Steve, se na svoj posel spozna. Če ste se kdaj spraševali, kdo piše tekste za »dvomljive« izdelke, potem enega od teh vidite na sliki.

steve

Če recimo prodajate shujševalne izdelke, izdelke za oblikovanje postave, preparate proti plešavosti, mazila proti celulitu, tablete proti staranju, lepšo travo za vaš vrt, seksi ustnice, hujšanje, vedeževanje, afrodiziake in podobno, potem je Steve pravi za vas.

Saj ne rečem, da Steve ni mojster, ampak specializiral se je za izdelke, ki hm … jih je v resnici zelo težko prodajati. Še link, če vas slučajno zamika: http://www.wexdirect.com/


Dodaj komentar


Komentarji:

06.05.2007 @ 19:28 Saška
"Če ste se kdaj spraševali, kdo piše tekste za »dvomljive« izdelke, potem enega od teh vidite na sliki."
Enega - torej ta oseba ni ženska, preostaneta le še dva moška. Je ta oseba tisti z leve? :)
06.05.2007 @ 21:42 Aleš Lisac
Sem vedel, da vsaj nekdo tega stavka o dvomljivih izdelkih ne bo spregledal. :) Na Stevovi spletni strani lahko vidite veliko primerov njegovih umetnin. Iz takšnih primerov se lahko zelo veliko naučimo, zelo veliko.
na vrh