Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direkt 2007
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 24.04.2007

10. in 11. maja bo v Portorožu 4. srednjeevropski kongres direktnega marketinga - Direkt 2007. V petek 11. maja predavam tudi jaz. Predstavil bom državno prvenstvo v direktnem marketingu. V dveh dneh bomo lahko slišali celo vrsto zanimivih predavanj. Vse v angleščini in vse na temo direktnega marketinga, večje prodaje.

Če nimate kakšne druge zelo nujne obveznosti, udeležbo priporočam. Ker berete moj blog, lahko na tisti dan, ko predavam jaz, prihranite 50%. Če pa boste plačali kotizacijo za oba dneva, boste, ker me poznate, prihranili 25%. Več o kongresu: http://www.zdms.org/direkt. Ko se boste prijavljali, samo povejte, da me poznate ...


Dodaj komentar


Komentarji:

04.05.2007 @ 13:37 Barbara
Zdravo Ales,
koliko pa jih lahko pride za taksno ceno poslusat tvoja predavanja. Torej zanima me ali je stevilo mest omejeno. In ce se prijavis preko interneta dsmo dopises Ales Lisac oz. kako si to konkretno mislil?
05.05.2007 @ 23:17 Aleš Lisac
Število ni omejeno. Ja, samo dopišite moje ime. LP
na vrh