Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Zato se splača delati ...
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 16.04.2007

Pride človek takole izmučen ob 19.30 v pisarno in med neprebrano pošto odkrije tole:

Spoštovani gospod mag. Aleš Lisac,

Zares lepa hvala za poslano bogato gradivo za Seminar Joea Sugarmana, 19. aprila 2007 in za Vaše cenjeno pismo z dne 19. marec 2007. Prejet CD sem poslušala že najmanj 10krat – na poti v službo in nazaj in priznam, da pri vsakem ponovnem poslušanju slišim nekaj novega.

Za vse skupaj sem se zahvalila v ponedeljek Vašemu prijaznemu fantu iz Vaše pisarne. Hkrati mu obrazložila, da se seminarja po vsej verjetnosti ne bom udeležila (udeležim se ga lahko le privat – zaradi določenih finančnih obveznosti v naslednjih mesecih se mi ne izide). Zavedam se , da je to enkratni dogodek, slišati iz ust izkušenega gospoda g. Joea Sugarmana – kako prodajati katere koli izdelke.

Še enkrat lepa hvala in veliko zadovoljstva še naprej. 
Lep pozdrav!

In je lep, a naporen dan postal še lepši.Dodaj komentar


na vrh