Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Premeteno ...
Marketing
Komentarji:   1 13.03.2007

Listek na hlačah. Velikost, cena in stavek, ki poskrbi, da ravno te hlače kupi več strank, kot pa bi jih, če tega stavka ne bi bilo.

hlace

Fotografija je slaba, ampak ... Na vsakih hlačah te blagovne znamke je pisalo nekaj v stilu "Hey good lokin'" ali pa "Nice pants" itd. Stavki, ki bi ti jih rekla prijateljica, ko bi te videla v novih hlačah ... Tudi listki na hlačah, tudi računi, skratka vse je tudi marketinški dokument, ki povečuje (ali pa ne) prodajo.


Dodaj komentar


Komentarji:

13.03.2007 @ 21:29 Bujes
Pa prav nate sem pomilsu, ko sm gledu tele Tom Tailor hlače :D Se mi je kr zdel, da bom tuki bral o tem. Sam men hlače vseeno niso ble všeč
na vrh